مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان با گوشت
نمك، فلفل، زردچوبه به اندازه نیاز
روغن كنجد چهار قاشق ( سیصد و شصت كیلوكالری )
گوشت چرخ كرده دویست گرم ( سیصد كیلوكالری )
تخم مرغ چهار عدد ( چهارصد كیلوكالری )
پیاز خرد شده یک لیوان ( بیست و پنج كیلوكالری )
گوجه فرنگی یک لیوان ( بیست و پنج كیلوكالری )
كدو سبز حلقه شده دو لیوان ( پنجاه كیلوكالری )
بادمجان حلقه شده چهار لیوان ( پنجاه كیلوكالری )
طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت
اول پیازهای خرد کنید و در كمی روغن تفت دهید و بعد به آن گوشت و ادویهها را اضافه نمایید . در ظرفی دیگر بادمجانها و حلقههای كدو را كه از قبل كمی سرخ كردهاید، كاملا بكوبید و با گوشت مخلوط نمایید . گوجهفرنگیهای خردشده و تخم مرغ را نیز به همه مواد اضاف کنید و همه را در ظرفی نچسب كه ته آن با روغن چرب شده، بریزید . آن را برای نیم ساعت در فر قرار دهید تا كاملا مغزپخت شود