خانه / آشپزی / طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت

75858

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان با گوشت

نمك، فلفل، زردچوبه   به اندازه نیاز

روغن كنجد       چهار قاشق ( سیصد و شصت كیلوكالری )

گوشت چرخ‌ كرده           دویست گرم ( سیصد كیلوكالری )

تخم‌ مرغ                چهار عدد   ( چهارصد كیلوكالری  )

پیاز خرد شده             یک لیوان ( بیست و پنج كیلوكالری )

گوجه‌ فرنگی             یک لیوان   ( بیست و پنج  كیلوكالری )

كدو سبز ‌حلقه شده             دو لیوان  ( پنجاه  كیلوكالری )

بادمجان ‌حلقه شده             چهار لیوان ( پنجاه كیلوكالری )

طرز تهیه کتلت بادمجان با گوشت

اول پیازهای خرد کنید و  در كمی روغن تفت دهید و بعد به آن گوشت و ادویه‌ها را اضافه نمایید . در ظرفی دیگر بادمجان‌ها و حلقه‌های كدو را كه از قبل كمی سرخ كرده‌اید، كاملا بكوبید و با گوشت مخلوط نمایید . گوجه‌فرنگی‌های خردشده و تخم مرغ را نیز به همه مواد اضاف کنید  و همه را در ظرفی نچسب كه ته آن با روغن چرب شده، بریزید . آن را برای نیم ساعت  در فر قرار دهید تا كاملا مغزپخت شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *