خانه / آشپزی / روش درست کردن کیک گوشت

روش درست کردن کیک گوشت

کیک-گوشت-1

 

 یک عصرانه و پذیرایی ویژه تولد را می خواهیم به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با روش درست کردن کیک گوشت  .
 

روش درست کردن کیک گوشت 

ابتدا مواد میانی کیک گوشتمان را آماده می کنیم . به این ترتیب که پیاز را تفت می دهیم تا سبک و به سمت طلایی شدن برود و گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت می دهیم. قارچ اسلایس شده را در گوشه ای از تابه اضافه می کنیم و کمی تفت داده و در نهایت رب و ادویه و نمک و فلفل را می زنیم. ته لیوان آب اضافه کرده و اجازه می دهیم آب مواد کشیده شود.
طرز تهیه مایه کیک :
تخم مرغ ها را با همزن برقی بزنید تا یکدست و حباب دار شود .ماست و روغن(نصف لیوان) و نمک و فلفل را اضافه کرده و با همزن مجددا” می زنیم تا یکدست شود. بکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و دوبار الک می کنیم و به مواد اضافه می کنیم.
قالب ۲۰ سانت را آماده کرده و دیواره های آن را چرب می کنیم. نصف مایه کیک را داخل قالب ریخته و مواد میانی کیک را که از قبل آماده کرده ایم به عنوان لایه وسط می ریزیم. سعی کنید به دیواره قالب نریزید. سپس بقیه مایه کیک را روی آن ریخته و در فری که ۱۰ دقیقه گرم کرده ایم با شعله ۱۸۰ درجه سانتی گراد و به مدت ۵۰ دقیقه در طبقه وسط قرار می دهیم .

کیک-گوشت-1

 

 

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *