مواد لازم برای تهیه پلوی علی پاشا
آب گوشت یک پیمانه
بادام نصف پیمانه
کره صد گرم
برنج دو پیمانه
خلال پسته نصف پیمانه
کشمش پلویی نصف پیمانه
نمک و فلفل به اندازه نیاز
گوشت چرخ کرده صد گرم
سیر یک حبه
پیاز یک عدد
طرز تهیه پلوی علی پاشا
سیر و پیاز را رنده بزنید و با گوشت و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز کنید .
حالا کشمش را در آب خیس کنید تا پُف کند.
خلال پسته را هم چند دقیقه در آب خیس کنید .
برنج را بشویید و آب آن را صاف نمایید و با کره تفت دهید.
بعد بادام را اضافه کنید و تفت دهید.
حالا به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه کنید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.
غذای شما آماده است این غذا از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است نوش جان