خانه / آشپزی / طرز تهیه پلوی علی پاشا

طرز تهیه پلوی علی پاشا

1

مواد لازم برای تهیه پلوی علی پاشا

آب گوشت                     یک پیمانه

بادام                            نصف پیمانه

کره                               صد گرم

برنج                              دو پیمانه

خلال پسته                    نصف پیمانه

کشمش پلویی               نصف پیمانه

نمک و فلفل                   به اندازه نیاز

گوشت چرخ کرده             صد گرم

سیر                             یک حبه
پیاز                              یک عدد

طرز تهیه پلوی علی پاشا

سیر و پیاز  را رنده بزنید و با گوشت و کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز کنید .
حالا کشمش را در آب خیس کنید تا پُف کند.
خلال پسته را هم چند دقیقه در آب خیس کنید .
برنج را بشویید و آب آن را صاف نمایید و با کره تفت دهید.
بعد بادام را اضافه کنید و تفت دهید.
حالا به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه کنید و کوفته ریزه ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

غذای شما آماده است این غذا از غذاهای خوشمزه کشور ترکیه است نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *