مواد لازم برای تهیه سوپ جو و گوشت گاو برای هشت نفر
جو زود پز : ۲.۳ پیمانه
هویج پوست کنده و خرد شده : یک پیمانه (یا سیب زمینی پوست کنده شده و نگینی خرد شده : یک و نیم پیمانه )
گوجه فرنگی خرد شده : سیصد گرم
برگ بو : یک عدد
سیر : دو عدد
فلفل سیاه : یک چهارم قاشق سوپخوری
ریحان یا پونه کوهی : ۱ قاشق سوپخوری
کرفس خرد شده ( یک ساقه ) : ۱.۲ پیمانه
پیاز خرد شده ( یک عدد بزرگ ) : یک پیمانه
آب گوشت : چهارصد گرم
روغن مایع : یک قاشق سوپخوری
گوشت گاو یا گوشت کبابی بره : سیصد و پنجاه گرم ، برش خورده در ۲.۵ سانتی متر
طرز تهیه سوپ جو و گوشت گاو
اول در یک قابلمه گوشت را کمی سرخ نمایید و سپس پونه، فلفل ، آب گوشت ، پیاز ، سیر و نمک و برگ بو را اضافه کنیم و بهم بزنید.
بعد با حرارت ملایم برای یک ساعتو نیم بپزید ( برای گوشت بره چهل و پنج دقیقه ).
هویج وحشی و جو و گوجه فرنگی ها، را با هم مخلوط کنید در داخل مواد بریزیم شعله را کم کنیم و میگذاریم تا پانزده دقیقه آهسته بجوشد (در این مرحله میتوانیم از سبزیجات دیگر مثل نخود فرنگی هم استفاده کنیم ) بعد برگ بو را از آن خارج میکنیم .غذا آماده شده است اذتش را ببرید