مواد لازم برای تهیه گارنی یاریخ
پياز ۱ عدد
رب گوجه فرنگي ۲ قاشق سوپخوري
سير ۴
نمك و جعفري به اندازه نیاز
گوشت چرخ كرده دویست و پنجاه گرم
بادمجان ۶ عدد
طرز تهیه گارنی یاریخ
پوست بادمجانها را از دو ساعت قبل بکنید از وسطشان يك برش بزنید و به آنها نمك بپاشیم تا تلخي بادمجان گرفته شود . پياز خردشده را در مقدار كمي روغن تفت دهید ، بعد گوشت و نمك را اضافه کنیم بعد رب گوجه فرنگي را اضافه ميكنيم و در آخر پخت جعفري و سير ريز خرد کرده را هم اضاف کنیم و از روي حرارت بر ميداريم. حالا بادمجانها را در روغن مايع سرخ کنید و داخل صافي ميگذاريم. مواد گوشتي را داخل بادمجانها پر کنید و در مقداري ربگوجهفرنگي سرخ شده كه يك ليوان آب به آن اضاف کنیم و ده دقيقه ميپزيم.