مواد لازم برای تهیه کرم روی کیک
شکلات سفید قالبی : ( مقدار آن در زیر ، نوشته شده )
مواد لازم برای تهیه کیک
بیکینگ پودر : یک قاشق چای خوری
وانیل : دو قاشق چای خوری
کره نرم شده : دویست و پنجاه گرم
شکر : دویست گرم
آرد : سیصد گرم
طرز تهیه کیک هلو و شکلات سفید
دمای فر را صد و شصت درجه سانتیگراد کنید
برای پخت این کیک بتید از قالب ته گودی استفاده نمایید که دیواره آن حدود بیست و دو سانتیمتر باشد.
کف و دیوارههای آن را با مقداری کره، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
کف و دیوارههای آن را با مقداری کره، چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید.
باقیمانده کره و شکر را با هم قاطی کنید و خوب به هم بزنید تا رنگ آن روشنتر شود.
پنجاه گرم از شکلات سفید را رنده کنید و بقیه آن را خرد کنید .
شکلات رنده شده، آرد، بیکینگ پودر، وانیل، تخم مرغ و ماست را به ترکیب شکر و کره اضافه کنید . همه مواد را خوب به هم بزنید.
هلو را به تکه های کوچک خرد کنید و به بقیه مواد اضافع کنید .
مایه کیک را در قالب بریزید و به مدت یک ساعت داخل فر بگزارید . چنگالی را داخل کیک فرو کنید اگر مایه کیک به آن نچسبد، نشان دهندهی آن است که زمان پخت کیک به پایان رسیده است. بعد آن را از قالب خارج کنید تا سرد شود.
برای تهیه کرم کیک، ابتدا کمی آب را داخل یک ماهیتابه حرارت دهید تا شروع به جوشیدن کند.
ظرف حاوی شکلات سفید خرد شده را، روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را به هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
ظرف حاوی شکلات سفید خرد شده را، روی آب در حال جوش بگذارید. شکلات را به هم بزنید تا کاملاً ذوب شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید.
پنیر را بزنید تا صاف و نرم شود. سپس ماست را به آن بیفزایید و خوب به هم بزنید تا یکدست شوند. شکلات ذوب شده را به آنها اضافه نمایید و دوباره به هم بزنید.
وقتی کرم، کاملاً سرد شد، آن را روی کیک پخش کنید و سطح آن را با پسته تزئین کنید .