اول یک قالب گرد را چرب نمایید و همزمان فر را با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار دهید .
اول دویست گرم کره و صد و پنجاه گرم شکر را با هم زن آنقدر بزنید تا یکنواخت شوند.
بعد دو عدد تخم مرغ بزرگ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا تخم مرغ ها کاملا به خورد بقیه مواد برود.
نصف قاشق مربا خوری وانیل و نصف لیوان شیر را به مواد اضافه نمایید و آنها را مخلوط نمایید .
در آخر سیصد گرم آرد، دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و پنجاه گرم گردوی خرد شده را به مواد اضافه نمایید
پوست دو عدد سیب بکنید و برش بزنید و در کف قالب تان بچینید و روی آنها شکر و دارچین بپاشید.
مایه کیک را روی سیب ها در قالب بریزید و چهل و پنج دقیقه در فر قرار دهید .
حالا کیک را از فر بیرون بیاورید و بگزارید سرد شود
کیک شما آماده شده است امیداریم خوشمزه درست کرده باشید.