خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک سیب

طرز تهیه کیک سیب

9628

اول یک قالب گرد را چرب نمایید و همزمان فر را با دمای صد و هشتاد درجه سانتی گراد قرار دهید .

اول دویست گرم کره و صد و پنجاه گرم شکر را با هم زن آنقدر بزنید تا یکنواخت شوند.

بعد دو عدد تخم مرغ بزرگ را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید. آنقدر این کار را ادامه دهید تا تخم مرغ ها کاملا به خورد بقیه مواد برود.

نصف قاشق مربا خوری وانیل و نصف لیوان شیر را به مواد اضافه نمایید و آنها را مخلوط نمایید .

در آخر سیصد گرم آرد، دو قاشق مرباخوری بیکینگ پودر و پنجاه گرم گردوی خرد شده را به مواد اضافه نمایید

پوست دو عدد سیب بکنید  و برش بزنید و در کف قالب تان بچینید و روی آنها شکر و دارچین بپاشید.

مایه کیک را روی سیب ها در قالب بریزید و چهل و پنج دقیقه در فر قرار دهید .

حالا کیک را از فر بیرون بیاورید و بگزارید سرد شود

کیک شما آماده شده است امیداریم خوشمزه درست کرده باشید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *