خانه / آشپزی / طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور

طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور

iavdhcpqim_______ _____

مواد لازم برای تهیه همبرگر گیاهی بلغور

نمک به مقدار لازم فلفل به اندازه نیاز

مایونز به مقدار لازم کاهو به اندازه نیاز

فلفل قرمز یک نیم قاشق چای‌خوری

ارده دو قاشق سوپ‌خوری

روغن مایع گیاهی سه قاشق سوپ‌خوری

هویج یک عدد

تخم مرغ یک عدد

پیازچه یک دسته

نان همبرگر سبوس دار چهار عدد

خرده نان یا پودر سوخاری یک چهارم پیمانه

بلغور نصف پیمانه

لوبیا چیتی پخته چهارصد گرم

بیست دقیقه وقت نیاز دارید تا مواد این برگر را آماده کنید، بعد نیم ساعت به مواد استراحت دهید و ده دقیقه‌ای برگرها را سرخ کرده و سرو کنید.

طرز تهیه همبرگر گیاهی بلغور

  1. لوبیا چیتی را بپزیذ و آبکشی کنید.
  2. در کاسه‌ای متوسط، بلغور را با نمک و یک پیمانه آب جوش مخلوط نمایید .
  3. روی کاسه را بپوشانید و ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا بلغور نرم شود (تا حدی‌که قابل جویدن باشد). آن را از الک ریز عبور دهید، فشار دهید تا آب آن خارج شود.
  4. لوبیاها را در کاسه‌ای متوسط بریزید و با گوشت کوب آنها را له کنید تا یک خمیر یکدست حاصل شود. می‌توانید لوبیا را در غذاساز هم بریزید تا کاملا نرم شود. خرده‌نان، پیازچه خردشده، تخم مرغ، هویج رنده‌شده، فلفل قرمز، ارده و بلغور را اضافه کنید. نمک و فلفل را نیز اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
  5. مخلوط را به صورت ۴ عدد  همبرگر درآورید طوری‌که ضخامت هر یک ۳ سانتیمتر باشد.
  6. در یک تابه بزرگ، روغن را با حرارت کم گرم کنید. همبرگرهای گیاهی را در روغن سرخ کنید تا به رنگ طلایی درآیند و سفت شوند، برای سرخ شدن هر طرف ۵ تا ۸ دقیقه کافی است.
  7. ساندویچ درست شده  را با مایونز یا ارده یا ترکیبی از مایونز و ارده (به نسبت دلخواه) و کاهو میل نمایید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *