خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه مربای شاه توت

طرز تهیه مربای شاه توت

Dwarf-Black-Mulberry-Treeشاه توت یکی از میوه های بسیار خوش طعم بهاری میباشد که مربای آن بسیار خوش طعم ومطبوع می باشد.درادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای شاه توت به شما آموزش داده می شود.

مواد لازم: شاه توت، ۵۰۰گرم

شکر، ۵ پیمانه (۸۰۰ گرم)

وانيل، ۱/۲ قاشق چایخوری

روش تهیه:

۱. دم شاه توت را با قيچی بچينيد. برای شستن، شاه توت‌ها را در ظرف آب سرد ريخته و ظرف را تكان دهيد تا شاه توت‌ها تميز شود. سپس در صافی بريزيد تا آب آن جدا شود. ۲. شاه توت‌ها را در قابلمه لعابی ريخته و شكر را لابه لای آن بريزيد و به مدت ۱۲ ساعت در يخچال بگذاريد تا آب پس دهد. سپس روی حرارت ملايم قرار دهيد به مدت ۱۵ دقيقه بجوشانيد. از روی حرارت برداريد.

۳. بگذاريد يك شب بماند سپس شاه توت ها را از آب مربا جدا كنيد.

۴. آب مربا را روی حرارت قرار دهيد تا قوام آيد. پس از قوام آمدن بگذاريد سرد شود، پس از آن شاه توت‌ها را در شهد (شربت قوام آمده) بريزد و به آرامی با فشار پشت قاشق داخل شربت فرو کنید. سپس روی حرارت قرار دهید.

۵. پس از دقيقه چند دقيقه جوشيدن، مربا را از روی حرارت برداشته، وانيل را اضافه کنید و یک شب درهمان ظرف بماند سپس در شيشه استريل شده مخصوص مربا بريزيد و در جای خنك نگه داری كنيد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *