خانه / آشپزی / ترشی محلی – ترشی رشتی

ترشی محلی – ترشی رشتی

1

مواد لازم برای تهیه ترشی رشتی

سرکه قرمز به اندازه نیاز

 

نعناع و خالواش (تمیز و خردشده) دویست گرم

فلفل سیاه (پودرشده) به اندازه نیاز

نمک به اندازه نیاز

تخم گشنیز (کوبیده شده) دوازده گرم

سیاه دانه یک قاشق چای‌خوری ( سه گرم)

غوره غوره صد گرم

شپله دویست گرم

گوجه سبز سی صد گرم

هویج (خردشده) چهار عدد ( دویست و هشتاد گرم)

کرفس (خردشده) چهار ساقه ( سی صد و بیست گرم)

برگ کلم (خردشده) پانصد گرم

گل کلم (خرد شده) هفتصد گرم

روش درست کردن ترشی رشتی

کرفس ، هویج ، گل کلم ، برگ کلم ، گوجه سبز و شپله را با هم قاطی کنید ، غوره غوره، سیاه دانه، تخم گشنیز، نمک و فلفل را به آنها اضافه کنید . نعناع و خالواش را هم اضاف نمایید ، در شیشه استریل شده ترشی بریزید و روی آنها را با سرکه بپوشانید. بعد در ظرف را ببندید و در فضای خنک بگزارید . این ترشی بعد از ۳ هفته درست می شود

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *