مواد لازم برای تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی
نمک و فلفل به اندازه نیاز
روغن هسته انگور(روغن مایع) ۱ فنجان
زعفران ۱ قاشق چای خوری
پیاز سرخ شده (متوسط) ۱ عدد
باقلا سبز ایرانی چهارصد گرم
شوید خشک سیصد گرم
ماهیچه گوسفندی نیم کیلو
برنج ایرانی یک کیلو
طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه گوسفندی
چربی های ماهیچه را از آن جدا کنید کاملا تمیز شود.ماهیچه ها را به همراه پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و روغن در حرارت خیلی کم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت بپزید. شویدها را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در آب خیس کنید. برنج را مطابق دستور غذای پلو بپزید. دو دقیقه قبل از اینکه برنج را آبکش کنید باقالی ها را به آن اضافه کنید. برنج و باقالی را به آرامی آبکش کنید. یک چهارم پیمانه آب و روغن را در قابلمه بریزید و حرارت دهید. در همین حین برنج و باقالی و شوید را در داخل قابلمه بریزید . بعد از چند دقیقه روی در قابلمه را با دمکنی و یا دو لایه دستمال حوله ای بپوشانید. زعفران را با یک قاشق غذاخوری آب داغ مخلوط نمایید . با شش قاشق برنج در ظرف جداگانه مخلوط نمایید . برنج را در ظرف بریزید و برنج آغشته به زعفران را به روی آن اضافه نمایید .