خانه / آشپزی / طرز تهیه اسلایس کنجد

طرز تهیه اسلایس کنجد

fo742

مواد لازم برای تهیه اسلایس کنجد

آب                                          یک قاشق سوپخوری

قهوه فوری                                     یک قاشق چایخوری

کنجد تست شده                         دو قاشق سوپخوری

مارمالاد زرد آلو                              یک چهارم پیمانه

مغز تخمه کدو حلوایی                     نصف پیمانه

آرد                                            صد و هفتاد و پنج گرم

تخم مرغ                                   یک عدد

شکر                                      چهار قاشق سوپخوری

پوست لیموی رنده شده                یک قاشق چایخوری

کره                                        نود گرم

طرز تهیه اسلایس کنجد

ابتدا قهوه فوری را غلیظ نمایید،به این صورت که قهوه فوری را با ۱ قاشق آب و ۲ قاشق شکر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا شکر خوب ذوب شده و حل شود و سپس مواد که به جوش آمد از زمان جوش حدود ۵ دقیقه صبر می کنیم تا خوب بجوشد و غلیظ شود. حالا برای استفاده در این شیرینی آماده است.

فر را با حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. (فر از پایین روشن شود) قالب چهارگوش را چرب کرده کنار بگذارید. کره، پوست لیمو، تخم مرغ و ۲ قاشق شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. آرد را آرام آرام داخل مواد ریخته و خوب مخلوط کنید تا خمیری لطیف به دست آید. حالا خمیر را کف قالب پهن کنید مارمالاد زرد آلو را روی خمیر بمالید و سپس مغز تخمه کدو حلوایی و کنجد و قهوه فوری که غلیظ می باشد را روی مارمالاد پهن کنید. قالب را داخل فر با همان دمای ۱۹۰ درجه سانتیگراد قرار داده و به مدت ۲۰ دقیقه صبر می کنیم تا اسلایس پخته شود. بعد قالب را از فر بیرون بیاورید بعد از سرد شدن سینی اسلایس را برش بزنید و بعد از قالب جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *