مواد لازم برای تهیه سس:
سس گوجه فرنگی تند ۵ قاشق سوپخوری
انبه کوچک ۱ عدد
آب جوش نیم پیمانه
تمر هندی نیم پیمانه
طرز تهیه سس:
تمرهندی را در آب جوش قرار داده و عصاره آن را صاف میکنیم. سپس در دستگاه غذاساز عصاره تمرهندی را با انبه یا کمپوت انبه و سس گوجهفرنگی مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود.
مواد لازم برای تهیه کتلت میگو
روغن و نمک به اندازه نیاز
گشنیز تازه خرد شده ۳ قاشق سوپخوری
تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱ قاشق چایخوری
زنجبیل تازه ۱ قاشق چایخوری
لیموترش ۱ عدد
سیبزمینی پخته شده ۵ عدد
میگو صد و پنجاه گرم
طرز تهیه کتلت میگو
* میگو و سیبزمینی را به همراه تخم گشنیز، زنجبیل رنده زده ، زردچوبه نمک و آب لیموترش در دستگاه غذاساز بریزیم و خوب مخلوط میکنیم تا یک دست شوند.
* بعد مواد را در ظرفی بریزیم و با گشنیز خرد شده مخلوط میکنیم.
* در تابه روغن بریزیم روی اجاق میگذاریم تا داغ شود.
* بعد به اندازه نارنگی از مواد برداریم در دست صاف کنیم ، در تابه سرخ میکنیم.
* کتلتها را در ظرف مناسب بچینیم و به همراه سس سرو کنیم .