کوفته یک غذای لذیذی هست که طرفدار زیاد دارد در این قسمت آشپزی سایت ابانک می خواهیم کوفته سال چال و روش درست کردن آن را در اختیار شما بگذاریم .
کوفته سال چال و روش درست کردن آن ، مواد لازم:
گوشت دو بار چرخ شده : ۵۰۰ گرم
سوسیس کوکتل خرد شده : چهار عدد
سبزی معطر خرد شده : یک پیمانه
جوز هندی : نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ : یک عدد
آرد نخودچی : دو تا سه قاشق غذاخوری
زردچوبه : یک قاشق چایخوری
فلفل سیاه : نصف قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
پیاز نگینی خرد شده : یک عدد
پیاز سرخ شده : یک عدد
آب : چهار تا پنج لیوان
لیمو عمانی : چهار عدد
نمک : به میزان لازم
کوفته سال چال و روش درست کردن آن :
گوشت، سوسیس، پیاز نگینی خرد شده و فلفل دلمه ای را با هم میکس کرده، سبزی، نمک، فلفل سیاه، تخم مرغ، آرد نخودچی، زردچوبه و جوزهندی را به آن اضافه و خوب ورز می دهیم، آن گاه، پیاز سرخ شده، رب گوجه فرنگی و آب را با هم مخلوط کرده و می گذاریم بجوشد، سپس، از مواد کوفته به اندازه دلخواه برداشته به شکل بیضی فرم می دهیم و داخل مایه سس که در حال جوش می باشد، آنها را قرار می دهیم و چهار عدد لیموعمانی را به کوفته ها اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت یک ساعت با حرارت ملایم بپزد.

کوفته سال چال و روش درست کردن آن