سایت ابانک به شما آشپزهای گرامی روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات را در اختیار شما می گذاریم که می توانید به عنوان یک پیش غذا مصرف کنید .. این غذا در مدت ۵۰ دقیقه آماده پخت است .
سبزیجات شیرین کاراملی شده و کرم پاپریکا روی تارت لقمه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی های شما خواهد شد .
خمیر هزار لا |
۳۷۵ گرم |
روغن زیتون |
۳ ق غ |
پیاز قرمز ریز خرد شده |
۱ عدد |
ریشه رازیانه ریز خرد شده |
۱ عدد |
فلفل دلمه ریز خرد شده |
۱ عدد |
سیر له شده |
۲ حبه |
تخم مرغ |
۲ عدد + زرده تخم مرغ |
خامه |
۲۰۰ میلی لیتر |
شیر |
۱۰۰ میلی لیتر |
پاپریکای شیرین |
نصف ق چ |
پنیر بز |
۱۰۰ گرم |
زیتون |
۱۲ عدد |
روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات :
خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازی ۲۰ * ۳.۵ سانتی باز کنید و کف قالب تارت پهن کنید و با چنگال کفش را سوراخ کنید و رویش را پوشوانده نیم ساعت در یخچال یا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سرد شوند .
فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نکنید تا گرم شود . و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید بهتر است روی خمیر را کاغذ روغنی انداخته و رویش را با برنج یا لوبیان سنگین کنید که موقع پخت پف نکند . بعد از ۱۵ دقیقه کاغذ روغنی و لوبیاها را برداشته ۱۰ دقیقه دیگر هم به پخت خمیر ادامه دهید تا کمی طلایی شود . دمای فر را روی ۱۸۰ درجه کم کنید .
در این حین مواد میانی تارت را آماده کنید .
در تابه ای بزرگ روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط پیاز ، رازیانه و فلفل را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و شروع به کاراملی شدن بکنند سپس سیر را اضافه کرده چند دقیقه دیگر تفت دهید و کناری بگذارید سرد شوند .
تخم مرغ ، خامه و شیر را هم بزنید یکدست که شد پاپریکا و نمک اضافه کنید .
سبزیجات را روی خمیر تارت که پخته شده بریزید و تکه های زیتون و پنیر را رویشان بریزید و با مخلوط تخم مرغ رویشان را پر کنید و به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند سپس روی توری سیمی منتقل کنید خنک شود و از قالب در آورده و به صورت مثلثی برش بزنید و سرو کنید . میتوانید این تارت را با دمای اتاق میل نمایید یا این که دوباره در فر گرمش کنید .