خانه / آشپزی / روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات

روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات

20164181345192

سایت ابانک به شما آشپزهای گرامی روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات را در اختیار شما می گذاریم که می توانید به عنوان یک پیش غذا مصرف کنید .. این غذا در مدت ۵۰ دقیقه آماده پخت است .

 

سبزیجات شیرین کاراملی شده و کرم پاپریکا روی تارت لقمه های بسیار خوشمزه و پرطرفدار برای مهمانی های شما خواهد شد .

  روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات ، مواد لازم برای ۸ سرو

خمیر هزار لا

۳۷۵ گرم

روغن زیتون

۳ ق غ

پیاز قرمز ریز خرد شده

۱ عدد

ریشه رازیانه ریز خرد شده

۱ عدد

فلفل دلمه ریز خرد شده

۱ عدد

سیر له شده

۲ حبه

تخم مرغ

۲ عدد + زرده تخم مرغ

خامه

۲۰۰ میلی لیتر

شیر

۱۰۰ میلی لیتر

پاپریکای شیرین

نصف ق چ

پنیر بز

۱۰۰ گرم

زیتون

۱۲ عدد

روش درست کردن تارت پنیر و سبزیجات :

خمیر را روی سطحی آرد پاشی شده به اندازی ۲۰ * ۳.۵ سانتی باز کنید و کف قالب تارت پهن کنید و با چنگال کفش را سوراخ کنید و رویش را پوشوانده نیم ساعت در یخچال یا ۱۵ دقیقه در فریزر بگذارید سرد شوند .

فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن نکنید تا گرم شود . و خمیر را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بپزید بهتر است روی خمیر را کاغذ روغنی انداخته و رویش را با برنج یا لوبیان سنگین کنید که موقع پخت پف نکند . بعد از ۱۵ دقیقه کاغذ روغنی و لوبیاها را برداشته ۱۰ دقیقه دیگر هم به پخت خمیر ادامه دهید تا کمی طلایی شود . دمای فر را روی ۱۸۰ درجه کم کنید .

در این حین مواد میانی تارت را آماده کنید .

در تابه ای بزرگ روغن زیتون ریخته و روی حرارت متوسط پیاز ، رازیانه و فلفل را حدود ۱۵ دقیقه تفت دهید تا نرم شده و شروع به کاراملی شدن بکنند سپس سیر را اضافه کرده چند دقیقه دیگر تفت دهید و کناری بگذارید سرد شوند .

تخم مرغ ، خامه و شیر را هم بزنید یکدست که شد پاپریکا و نمک اضافه کنید .

سبزیجات را روی خمیر تارت که پخته شده بریزید و تکه های زیتون و پنیر را رویشان بریزید و با مخلوط تخم مرغ رویشان را پر کنید و به مدت ۲۰ – ۲۵ دقیقه در فر بگذارید بپزند و طلایی شوند سپس روی توری سیمی منتقل کنید خنک شود و از قالب در آورده و به صورت مثلثی برش بزنید و سرو کنید . میتوانید این تارت را با دمای اتاق میل نمایید یا این که دوباره در فر گرمش کنید .

20164181345192

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *