مواد لازم برای درست کردن مرغ سوخاری برای برای ۴ نفر
مواد لازم برای تهیه :
پنیر پارمزان کم چرب : ۱/۴ فنجان
سس سرکه و نمک گرم : ۳/۴ فنجان
سالاد کلم فرانسوی به دلخواه
سفیده تخم مرغ : ۳ عدد
سس خردل : ۱ قاشق سوپ خوری
نان ایتالیایی خرد شده : یک فنجان
روش درست کردن :
۱ – فر را روی درجه ی ۴۵۰ گرم کرده و روی سینی نچسب فر روغن اسپری کنید .
۲ – سفیده ی تخم مرغها و سس خردل را کف ظرفی با عمق کم پهن کنید. در ظرف دیگری پنیر و خرده نانها را خلوط حاصل را در ظرف دیگری پهن کنید.
۳ – مرغها را در ظرف خرده نان و پنیر بغلتانید سپس در ظرف تخم مرغ و سس خردل فرو ببرید و بغلتانید و روی سینی فر قرار دهید.
۴ – در دمای ۴۵۰ درجه به مدت پانزده دقیقه در فر قرار دهید. اگر میخواهید روی آنها طلایی شود ۱ دقیقه بیشتر بگذارید در فر بماند.
۵ – غذا اماده شده است به غذا سس و سرکه به اندازه دلخواه اضاف کنید برای تزئین هم می توانید از سالاد کلم هم استفاده نمایید .