خانه / آشپزی / پاستا و قارچ

پاستا و قارچ

3785_584

مواد لازم برای درست کردن پاستا قارچ

  پاستا (ماکاروني) دویست گرم

  نمک و فلفل/ به اندازه نیاز

  رب گوجه‌فرنگي/ دو قاشق سوپخوري (سی گرم)

  فلفل دلمه‌اي قرمز و سبز (ربیز ربیز شده)/ ۲/۱ از هرکدام (در مجموع یکصد گرم)

  کدو سبز (ریز ریز )/ دو عدد  (دویست و هشتاد گرم)

  سينه مرغ (ربز ریز شده)/ یک عدد (دویست گرم)

  آب ليموترش/ یک قاشق سوپخوري (چهارده ميلي‌ليتر)

  قارچ (ریز ریز شده )/ دهعدد (دویست چهل گرم)

  روغن مايع –  به اندازه کافی

طرز درست کردن پاستا قارچ

در تابه مقداري روغن بريزيد و روي حرارت بگزارید. قارچ و آب ليمو را هم اضاف نمایید . هم بزنید  وقتي آب آن بخار شود  سينه مرغ را آغشته به نمک کنید و در مقداری روغن تفت دهيد. از تابه بيرون آورید، کدو و فلفل دلمه‌اي را در باقیمانده روغن تابه تفت دهيد. رب گوجه‌فرنگي را هم اضافه نمایید و هم بزنید = تا بوي خامي رب گوجه از بین برود. همه مواد را با هم قاطی کنید و کمي نمک و فلفل اضاف کنید . در قابلمه‌اي آب و کمی نمک بريزيد و روي حرارت بگزارید تا جوش بخورد. پاستا را اضافه نمایید . حتما باید حرارت زير ظرف زياد باشد و به اندازه کافي آب در ظرف باشد تا رشته‌هاي ماکاروني به هم نچسبد. وقتی که کاملاً مغز آن‌ها پخت، در آبکش برگردانید. پاستا را بچشيد، اگر شور بود با مقداري آب سرد، آن را شستشو دهید . پاستا را در ظرف بکشيد و مطابق شکل با مايه آماده‌شده تزيين کنيد.

 

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *