مواد لازم برای تهیه پنیر حبشی
نمک به اندازه نیاز در صورت استفاده از پنیرکم نمک
میخک ساییده شده کمی به دلخواه
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
دارچین ساییده شده یک قاشق مرباخوری
جوز بویا ساییده شده نصف قاشق چایخوری
هل ساییده نصف قلشق چایخوری
زنجبیل ساییده شده یک قاشق چایخوری
کره هفتاد و پنج گرم
سیر کوبیده شده یک تا دو حبه
پیاز رنده شده یک عدد
پنیر تازه دویست و پنجاه گرم
طرز تهیه پنیر حبشی
روغن را در تابه داغ نمایید و فلفل سبز و پیاز و یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بریزید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست ندارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام «پنیر حبشی» اعتراضی داشته باشند . با این پنیر و برش های کوچک نان می توان کاناپه درست کرد ، یا ظرف پنیر را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت .
کره را در تابه دردار کوچکی روی شعله ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را ۱ دقیقه در کره تفت بدهید ، بعد همه ادویه را اضافه نمایید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . شعله را خاموش کنید و در تابه را بگزارید .
سی دقیقه بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذرانید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی پنیر بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد پنیر برود . نمک پنیر را اندازه کنید .آماده است.
این نوع پنیر در اکثر کشور های افریقایی طرفداران خا خود را دارد