خانه / آشپزی / طرز تهیه قیقناق تبریزی

طرز تهیه قیقناق تبریزی

118046

مواد لازم برای تهیه قیقناق تبریزی

هل ساییده شده           کمی
گردوی خورد شده           کمی
شکر                           سه قاشق غذاخوری
دارچین                       یک قاشق چایخوری
آرد                             یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ                     چهار عدد
طرز تهیه قیقناق تبریزی

اول تخم‌مرغ ‌ها را با قاشق هم بزنیم ، بعد آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنیم و هم زدن را ادامه می‌دهيم. از طرفی در تابه روغن بریزیم و روی حرارت قرار دهیم تا داغ شود، مخلوط مواد را داخل تابه بریزیم ، در آن را بگزاریم و شعله را كم کنیم تا تخم‌مرغ‌ها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی بگزاریم و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين می‌كنيم.

قیقناق نوعی خاگینه به حساب می آید  که در آذربایجان شرقی بخوص تبریز پخت آن رواج دارد.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *