مواد لازم برای تهیه قیقناق تبریزی
اول تخممرغ ها را با قاشق هم بزنیم ، بعد آرد، شكر، گردوی خرد شده و پودرهل را به تخممرغها اضافه کنیم و هم زدن را ادامه میدهيم. از طرفی در تابه روغن بریزیم و روی حرارت قرار دهیم تا داغ شود، مخلوط مواد را داخل تابه بریزیم ، در آن را بگزاریم و شعله را كم کنیم تا تخممرغها بپزند. بعد از پخت، خاگينه را در ظرف مناسبی بگزاریم و روی آن را با دارچين و پودرقند تزئين میكنيم.
قیقناق نوعی خاگینه به حساب می آید که در آذربایجان شرقی بخوص تبریز پخت آن رواج دارد.