مواد لازم برای تهیه شامی پوک
نمک دریا و فلفل به اندازه نیاز
پیاز متوسط ۱ عدد
زعفران ساییده در اّبجوش ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ محلی پنج عدد
لپه نیم کیلو
گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی نیم کیلو
طرز تهیه شامی پوک
لپه ها را پاک کنید و خوب بشویید و با كمی نمك دریا و کمی آب بپزیم . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی بریزید تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت اجاق بگزاریم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. بعد لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. همه مواد را درون چرخ گوشت بریزید و چرخ بزنید . تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . بعد گوشت و پياز و لپه چرخ کرده را به تخم مرغ اضافه کنید و به اندازه نیاز نمك دریا و فلفل بریزیم . همه مواد را خوب مخلوط کنید و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. بعد در ماهی تابه ای روغن بریزید روی شعله بگزاریم تا داغ شود و مثل شامی نخودچی سرخ مي كنيم.
غذای شما آماده که شد میل کنید