مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و تخم مرغ
آب ۵/۱ لیوان
تخم گشنیز یک قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ تکه کوچک
نمک و زرد چوبه و فلفل به اندازه نیاز
روغن به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی یک قاشق
پیاز بزرگ یک عدد
جعفری خرد شده چهار فاشق غذا خوری
تخم مرغ چهار عدد
گوشت چرخ کرده بدون چربی هفتصد الی هشتصد گرم
طرز تهیه رولت گوشت و تخم مرغ
گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده زده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل قاطی کنید و خوب ورز دهید.
تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم نمایید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید . آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن بریزید و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش بزنید و در سینی بچینید .
نوش جان