خانه / آشپزی / طرز تهیه رولت گوشت و تخم مرغ

طرز تهیه رولت گوشت و تخم مرغ

fo1295

مواد لازم برای تهیه رولت گوشت و تخم مرغ

آب ۵/۱ لیوان

تخم گشنیز یک قاشق چای خوری

زنجبیل ۱ تکه کوچک

نمک و زرد چوبه و فلفل به اندازه نیاز

روغن به اندازه لازم

رب گوجه فرنگی یک قاشق

پیاز بزرگ یک عدد

جعفری خرد شده چهار فاشق غذا خوری

تخم مرغ چهار عدد

گوشت چرخ کرده بدون چربی هفتصد الی هشتصد گرم

طرز تهیه رولت گوشت و تخم مرغ

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده زده و جعفری و نمک و زرد چوبه و فلفل قاطی کنید و خوب ورز دهید.

تخم مرغ ها را بپزید. گوشت را به چهار قسمت تقسیم نمایید و به طور یکنواخت به دور تخم مرغ بزنید. و در روغن سرخ کنید . آب و رب و زنجبیل و دو قاشق روغن زیتون و تخم گشنیز را روی حرارت بگذارید و رولت را در آن بریزید و با حرارت خیلی کم بپزید وقتی پخته شد یکی یکی برش بزنید و در سینی بچینید .

نوش جان

fo1296 fo1297 fo1298

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *