خانه / آشپزی / طرز تهیه کوفته به سبک همدانی

طرز تهیه کوفته به سبک همدانی

201512131405110a

 

در این مطلب به شما می خواهیم یک غذای محلی که در همدان ویژه روز ۱۳ فروردین طپخ می شود را آموزش می دهیم همراه ما باشید با طرز تهیه کوفته به سبک همدانی در ادامه مطلب .

طرز تهیه کوفته به سبک همدانی ، مواد لازم:

گوشت گوسفند یک کیلو
لپه ۲۵۰ گرم
پیاز ۱عدد بزرگ بای داخل کوفته و کمی سرخ کرده برای سس کوفته
نخود نیم کیلو
تخم مرغ یک دانه
برنج نصف پیمانه
نمک، فلفل، زرد چوبه آرده نخودچی دو قاشق غذاخوری

مواد میانی: تخم مرغ پخته، الو، گردو، پیاز تفت داده، کوفته ریز از همین مواد،

طرز تهیه کوفته به سبک همدانی :

گوشت را با پیاز میکس کرده، نخود، لپه، برنج را پخته و میکس می کنیم. همهٔ مواد را با هم خوب ورز داده از مواد هر اندازه که خواستیم برداشته وسطه آن مواد را گذاشته و می بندیم، توی دست گرد کرده توی قابلمه که آب جوش و کمی نمک، فلفل، زرد چوبه و کمی رب گوجه فرنگی و پیازداغ (سس کوفته) می گذاریم تا پخته شود حرارت باید کم باشد.

طرز تهیه کوفته به سبک همدانی ، فوت وفن :

با یه قاشق روغن کوفته ها رو کمی سرخ کنین هم اینکه باز نمیشن هم خوشمزه تر میشه!

 صبر  می کنیم تا آب  حتما بجوشه و بعد  کوفته ها رو  داخل آب جوش  به آرامی قرار میدیدم وحرارت رو کم میکنیم  در صورت  تمایل هویج خورد شده رو اضافه میکنیم، هویج طعم خوبی بهش میده 

در قابلمه رو هم نیمه میذاریم، تقریبا۴۵ دقیقه تا  ۱ ساعت میپزه

 

201512131405110a

طرز تهیه کوفته به سبک همدانی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *