خانه / آشپزی / طرز تهیه پنیر حبشی

طرز تهیه پنیر حبشی

1318118172_52

مواد لازم برای تهیه پنیر حبشی

 نمک                                           به اندازه نیاز در صورت استفاده از پنیرکم نمک

 میخک ساییده شده                       کمی به دلخواه

 زردچوبه                                        یک قاشق مرباخوری

 فلفل سیاه                                    یک قاشق چایخوری

 فلفل قرمز                                      یک قاشق چایخوری

 دارچین ساییده شده                       یک قاشق مرباخوری

 جوز بویا ساییده شده                      نصف قاشق چایخوری

 هل ساییده                                   نصف قلشق چایخوری

زنجبیل ساییده شده                        یک قاشق چایخوری

کره                                                 هفتاد و پنج گرم

سیر کوبیده شده                              یک تا دو حبه

پیاز رنده شده                                   یک عدد

پنیر تازه                                          دویست و پنجاه گرم

طرز تهیه پنیر حبشی

روغن را در تابه داغ نمایید و فلفل سبز و پیاز و یا قرمز را در آن تفت بدهید تا نرم شود . سیر را در تابه بریزید و یک چرخ بدهید . گویا مردم اتیوپی دوست ندارند کسی آن ها را حبشی بنامد ، ولی تاکنون شنیده نشده است که به نام «پنیر حبشی» اعتراضی داشته باشند . با این پنیر و برش های کوچک نان می توان کاناپه  درست کرد ، یا ظرف پنیر را همراه با نان بریده روی میز اردو گذاشت .

کره را در تابه دردار کوچکی روی شعله ملایم داغ کنید . پیاز و سیر را ۱ دقیقه در کره تفت بدهید ، بعد همه ادویه را اضافه نمایید و با کاردک چوبی یک چرخ بدهید ( نسوزد!) . شعله را خاموش کنید و در تابه را بگزارید .
سی دقیقه  بعد کره آب شده را از یک صافی ریز بافت بگذرانید ، به طوری که دُرد اولیه در ته تابه بماند . کره زلال را روی پنیر بریزید و با چنگال مخلوط کنید ، همین قدر که کره به خورد پنیر برود . نمک پنیر را اندازه کنید .آماده است.

این نوع پنیر در اکثر کشور های افریقایی طرفداران خا خود را دارد

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *