خانه / آشپزی / طرز تهیه نخودپلو با كشمش

طرز تهیه نخودپلو با كشمش

fo1399

مواد لازم برای تهیه نخودپلو با كشمش

نمك، فلفل و ادويه به اندازه نیاز

پياز متوسط ۲ عدد

مرغ يا گوشت سیصد گرم

رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوري

نخود و کشمش از هر کدام ۱ پيمانه

برنج آبكش شده ۳ پيمانه

طرز تهیه نخودپلو با كشمش

نخود‌ها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكه‌هاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخود‌ها و كشمش‌ها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابه‌لاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.

نخودپلو با كشمش از غذاهای محلی و خیلی خوشمزه استان گلستان است

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *