خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو

Prepare-the-Apricots-300x202زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گلسرخیان است. این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیشاتاریخی کشت می‌شده‌است.

مواد لازم:

یک کیلو زرد آلو (وزن، بدون هسته)

۴۰۰گرم شکر

آب لیمو (مقداری)

زعفران (مقداری)

نصف استکان گلاب

طرز تهیه:

زردآلو هارو از وسط نصف و هسته هر یک رو خارج کنید.مقداری زعفران رو به همراه کمی شکر درون جایگاه کوچکی ریخته و خوب بکوبید. دانه های شکر به ساییده شدن بهتر زعفران کمک می کنن.

شکر و زرد آلو هارا در قابلمه ریخته و با مقداری آب میگذاریم تا به جوش بیاید. مداوم مواد را هم بزنید تا نسوزد. مربا داغ است پس بهتر از احتیاط کرده و مراقب دستان خود باشید.
وقتی آماده شد، شعله رو کم کرده و زعفرانی رو که آماده کردیم، به همراه گلاب و آب لیمو داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید و بگذارید مقداری روی شعله کم، حرارت ببیند سپس از روی اجاق بردارید و مربا حاظر است.

مرباهارا در ظرف های شیشه ای ریخته و بگذارید خنک شود. بعد اینکه مربا کمی خنک شد درشو ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

a0674712242014102a

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر

روش درست کردن ترشی خیارشور شکم پر   اگر دوست دارید در خانه انواع ترشی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *