خانه / آشپزی / ترشی و مربا / طرز تهیه مربای زردآلو

طرز تهیه مربای زردآلو

Prepare-the-Apricots-300x202زرد آلو (نام علمی: Prunus armeniaca) یک گونه از خانواده گلسرخیان است. این درخت کوچک که میوه آن خوراکی است از دوران پیشاتاریخی کشت می‌شده‌است.

مواد لازم:

یک کیلو زرد آلو (وزن، بدون هسته)

۴۰۰گرم شکر

آب لیمو (مقداری)

زعفران (مقداری)

نصف استکان گلاب

طرز تهیه:

زردآلو هارو از وسط نصف و هسته هر یک رو خارج کنید.مقداری زعفران رو به همراه کمی شکر درون جایگاه کوچکی ریخته و خوب بکوبید. دانه های شکر به ساییده شدن بهتر زعفران کمک می کنن.

شکر و زرد آلو هارا در قابلمه ریخته و با مقداری آب میگذاریم تا به جوش بیاید. مداوم مواد را هم بزنید تا نسوزد. مربا داغ است پس بهتر از احتیاط کرده و مراقب دستان خود باشید.
وقتی آماده شد، شعله رو کم کرده و زعفرانی رو که آماده کردیم، به همراه گلاب و آب لیمو داخل قابلمه بریزید و کمی هم بزنید و بگذارید مقداری روی شعله کم، حرارت ببیند سپس از روی اجاق بردارید و مربا حاظر است.

مرباهارا در ظرف های شیشه ای ریخته و بگذارید خنک شود. بعد اینکه مربا کمی خنک شد درشو ببندید و در یخچال نگهداری کنید.

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه ترشی انبه زعفرانی

      این ترشی بندری در جنوب ایران خیلی محبوبه و در استان های ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *