مواد لازم برای تهیه مارمالاد انبه و هلو
پودر ژله هلو یک قاشق مربا خوری
شکر هم وزن انبه و هلو
انبه یک عدد
هلو دو عدد
پوست هلو و انبه را جدا کنید و هسته را هم در بیاورید بعد به تکه های ریز خرد کنید . پودر ژله را در کمی آب گرم حل کنید . هلو و انبه را با آب و شکر روی حرارت بگذارید تا پخته شود .میزان آبی که اضافه میکنید نباید زیاد باشد به حدی که میوه ها پخته شود ودر پایان پخت آب کاملاْتبخیر شود .سعي كنيد با پشت قاشق ميوه ها را له كنيد.در آخر ژله را اضافه کنید و صبر کنید تا آب مارمالاد تبخیر و مارمالاد آماده شود .این مقدار برای تهیه یک کاسه کوچک مارمالاد است . که میتوان بعنوان صبحانه با بیسکویت ویا پنکیک و بقیه نانها میل کرد و خيلي سريع آماده ميشود . ميتوانيد در اين مارمالاد از مقدار شكر كمتري هم استفاده نمایید در اين صورت نميتوانيدبه مدت زیادی نگهداري نمود .