خانه / آشپزی / طرز تهیه شامی پوک

طرز تهیه شامی پوک

imageService

مواد لازم برای تهیه شامی پوک

نمک دریا و فلفل                                               به اندازه نیاز

پیاز متوسط                                                      ۱ عدد

زعفران ساییده در اّبجوش                                    ۱ قاشق غذاخوری

تخم مرغ محلی                                                  پنج عدد

لپه                                                                نیم کیلو

گوشت مغز ران بدون استخوان گوسفندی              نیم کیلو

طرز تهیه شامی پوک

لپه ها را پاک کنید و خوب بشویید  و با كمی نمك دریا و کمی آب بپزیم  . بطوريكه بعد از پخته شدن آب نداشته باشد بعد در صافی بریزید تا آب آن كاملاً خارج شود. گوشت چرخ نشده و پياز خرد شده را روی حرارت اجاق بگزاریم تا آب گوشت كشيده شده و پياز نرم شود. بعد لپه را به آن ها اضافه می كنيم و مقداری تفت می دهيم. همه مواد را درون چرخ گوشت بریزید و چرخ بزنید . تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید كمی بهم می زنيم. زعفران را اضافه می كنيم . بعد گوشت و پياز و لپه چرخ کرده را به تخم مرغ اضافه کنید و به اندازه نیاز نمك دریا و فلفل بریزیم  . همه مواد را خوب مخلوط کنید و ورز می دهيم تا حالت چسبندگی پيدا كند. بعد در ماهی تابه ای روغن بریزید روی شعله بگزاریم تا داغ شود و  مثل شامی نخودچی سرخ مي كنيم.

غذای شما آماده که شد میل کنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *