مواد لازم برای تهیه سوپ جو با سیر کباب شده
کدوسبز خرد شده : دو عدد
جو زودپز: نیم پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده : چهار عدد
ریحان خرد شده : دو قاشق مرباخوری
کرفس خرد شده : ۱ پیمانه
آب سبزیجات : چهار پیمانه
روغن زیتون یا مایع : ۱ قاشق مرباخوری
بوته سیر: ۱ عدد متوسط
طرز تهیه سوپ جو با سیر کباب شده
پوست سیر را بکنید و مقدار کمی از قسمت بالای بوته سیر را بپزید به طوری که سیر دیده شود اما از هم جدا نشود.
بوته سیر را در ظرفی بگزارید . کمی روغن روی آن بپاشید و به مدت سی و پنج دقیقه در دمای دویست درجه سانتی گراد در فر قرار دهید تا نرم شود. بعد از سرد شدن با قاشق آن را نرم کنید.
در قابلمه بزرگی، سیر له شده، آب سبزیجات، تره فرنگی، ریحان، فلفل و نمک را قاطی کنید و به جوش بیاورید. حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت ده دقیقه بپزد تا تره فرنگی و کرفس نرم شود.
در این مرحله، گوجه فرنگی، جو و کدو را اضافه نمایید و دوباره بگذارید روی حرارت کم بجوشد و جا بیفتد.