خانه / آشپزی / طرز تهیه سرکه هندوانه

طرز تهیه سرکه هندوانه

044222549236235102a

مواد لازم برای تهیه سرکه هندوانه

یک قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده

یک قاشق غذا خوری شکر

دو قاشق غذاخوری سرکه ی سفید

یک پیاله از توت فرنگی های نصف شده

یک پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه
طرز تهیه سرکه هندوانه
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.

اطلاعات غذایی این سس :

 پروتئین صفر گرم
فیبر صفر گرم
سدیم یک میلی گرم
کلسترول صفر میلی گرم
چربی اشباع صفر گرم
کل چربی صفر گرم

کالری یازده

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *