مواد لازم برای تهیه سرکه هندوانه
یک قاشق چای خوری پوست پرتغال رنده شده
یک قاشق غذا خوری شکر
دو قاشق غذاخوری سرکه ی سفید
یک پیاله از توت فرنگی های نصف شده
یک پیاله برش هایی ازهندوانه ی بی دانه
طرز تهیه سرکه هندوانه
ترکیبی ازهندوانه، توت فرنگی، سرکه، شکر، و پوست پرتقال را در کاسه مخلوط کن ریخته و آن را به هم می زنیم تا کاملا یکدست شده و صاف شود.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.
باید فورا آن را سرو کنید چرا که در یخچال بیشتراز ۳ روز نمی توانید آن را نگه دارید.
قبل از مصرف به خوبی آن را تکان دهید.
اطلاعات غذایی این سس :
پروتئین صفر گرم
فیبر صفر گرم
سدیم یک میلی گرم
کلسترول صفر میلی گرم
چربی اشباع صفر گرم
کل چربی صفر گرم
کالری یازده