خانه / آشپزی / تهیه نان پای سیب

تهیه نان پای سیب

applebread-recipe01

مواد لازم برای تهیه نان پای سیب اندازه ۳۲ تکه

گردو: ۱ پیمانه، خرد شده

سیب: دو پیمانه، پوست کنده و درشت خرد شده

وانیل: نصف قاشق چای‌خوری

روغن: نصف پیمانه

تخم‌مرغ: دو عدد همزده

نمک: نصف  قاشق چای‌خوری

بیکینگ‌پودر: نصف قاشق چای‌خوری

جوش شیرین: ۱ قاشق چای‌خوری

دارچین: دو قاشق چای‌خوری
آرد: سه پیمانه
شکر: دو پیمانه

طرز تهیه نان پای سیب

اول – در یک ظرف ، دارچین، جوش‌شیرین، آرد، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط نمایید و بگزارید کنار .

دوم –  تخم‌مرغ، روغن، وانیل و سیب را با هم مخلوط تمایید و به مخلوط آرد اضاف کنید .

سوم – تکه‌های گردو را به مخلوط اضافه نمایید .

چهارم – آن‌ها را در دو قالب چرب شده به ابعاد ده در بیست سانتی‌ متر بریزید.

پنجم – آن‌ها را در دمای سیصد و پنجاه درجه فارنهایت به مدت چهل تا چهل و پنج دقیقه یا تا وقتی که یک خلال دندان داخل آن فرو کنیم، تمیز بالا بیاید، حرارت دهید.

ششم – در همان قالب بگذارید به مدت ده دقیقه سرد شوند، بعد آن‌ها را از قالب بیرون بیاورید و بر روی صفحه مشبکی بگزارید تا کاملا سرد شوند.

نوش جان

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

44927_231-400x330

چطور سس تارتار درست کنیم

این سس با همین مقدار مواد اولیه طعم بسیار خوبی دارد و خوردن آن در ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *