خانه / آشپزی / خواص مواد خوراکی / آشنایی با خواص موز خشک شده

آشنایی با خواص موز خشک شده

1399265822موز یکی از میوه های پرطرفدار در بین افراداست که تازه وخشک شده آن مورد توجه میباشد.درادامه مطلب زیر با خواص موز خشک شده آشنا میشوید.

موز خشک شده بسیار خوشمزه و فوق العاده است زیرا مزه های همیشگی که در موزه تازه وجود دارد، در موز خشک شده غلظت یافته و بیشتر شده اند.

 

اما بهتر است که موز خشک شده را به همان شکل بخورید، چرا که اگر خیسش کنید، بی تعارف و رک بگویم، ظاهر زننده و مشمئزکننده ای پیدا می کند!

 

 

 

 

 

از نظر خوراکی
 
* موز خشک شده یک عصارۀ واقعی از املاح معدنی است.

* غنی بودنش از پتاسیم در واقع یک شانس بزرگ برای ورزشکاران است. و فیبر فراوانش برای رودۀ کم کار بسیار مفید و کاراست.

 

* موز خشک شده مطمئناً سرشار از کربوهیدرات هاست. کربوهیدارت ها در موز خشک شده به دو شکل کربوهیدرات ساده (خصوصاً فروکتُز) و کربوهیدرات پیچیده (آمیدون) موجودند.

 

*موز خشک شده عصرانه ای بسیار مناسب برای بچه هاست. این ماده غذایی انرژی مورد نیازشان را تأمین می کند نه چربی را، بر خلاف یک نان شکلاتی که سرشار از چربی و فاقد املاح معدنی است.

 

 

هر ۱۰۰ گرم موز خشک شده ۲۷۵ کالری
آب ۲۸ گرم
پروتئین ۳ گرم
کربوهیدرات ۶۳ گرم
چربی ۱ گرم
فیبر ۵.۵ گرم
پتاسیم ۱۱۵۰ میلی گرم
منیزیم ۹۰ میلی گرم
فسفر ۷۵ میلی گرم
کلسیم ۲۰ میلی گرم
آهن ۱.۳ میلی گرم
ویتامینB1 ۰.۱ میلی گرم
ویتامینB2 ۰.۲ میلی گرم
ویتامینB6 ۰ میلی گرم
نیاسین ۲ میلی گرم
فُلات ۰ میلی گرم
ویتامینC ۴ میلی گرم
کارُتن ۱۵۰ میلی گرم
ویتامینA ۰ میلی گرم
ویتامینE ۰.۶ میلی گرم

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

60-660x300

چه غذاهایی ارگانیک هستند ؟

در طول دورۀ تبدیل یا گذار، اصول استاندارد ارگانیک باید در مزارع یا واحدهای زراعی ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *