مواد لازم برای تهیه نخودپلو با كشمش
نمك، فلفل و ادويه به اندازه نیاز
پياز متوسط ۲ عدد
مرغ يا گوشت سیصد گرم
رب انار ترش ۲ قاشق غذاخوري
نخود و کشمش از هر کدام ۱ پيمانه
برنج آبكش شده ۳ پيمانه
طرز تهیه نخودپلو با كشمش
نخودها را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شوند و بعد آنها را بپزيد. پيازها را نگيني خرد كرده درون تابه ريخته تا كمي سبك شود سپس تكههاي مرغ يا گوشت را اضافه كرده تا تفت بخورند و بعد نمك و ادويه زده و نصف استكان آب گوشت افزوده تا خوب پخته شوند. وقتي آب گوشت خشك شد نخودها و كشمشها را اضافه كرده و بعد رب انار را افزوده و خوب مخلوط كنيد تا به خورد مواد برود در پايان مواد را لابهلاي برنج ريخته و برنج را دم كنيد.
نخودپلو با كشمش از غذاهای محلی و خیلی خوشمزه استان گلستان است