خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک برزیلی

طرز تهیه کیک برزیلی

طرز تهیه کیک برزیلی

20163241250221880a

 

می خواهیم یک کیک خارجی را در این پست به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با طرز تهیه کیک برزیلی در ادامه مطلب .

طرز تهیه کیک برزیلی ، مواد لازم

شکر=۲۰۰ گرم
آرد=۲۵۰ گرم
روغن یا کره=۱۵۰ گرم
تخم مرغ=۶ عدد
شیر=۱ فنجان
کاکائو=۴ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر=۲ قاشق مربا خوری
وانیل=نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه کیک برزیلی

ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا نموده و زرده ها و شکر و کره یا روغن را مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا سفید شود سپس آرد و کاکائو را مخلوط کنید و آهسته به مایع مخلوط کنید و دائما هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. پس از آن سفیده ها را جداگانه آنقدر بزنید تا کف کند و در آخر سفیده ها و بکینگ پودر و وانیل را با شیر مخلوط کنید و به مایع قبلی اضافه کنید و بهم بزنید، قالب را چرب کرده و مایع را در داخل آن ریخته و در داخل فر با حرارت ۳۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه ملایم قرار دهید .

 

20163241250221880a

طرز تهیه کیک برزیلی

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *