طرز تهیه کیک برزیلی
می خواهیم یک کیک خارجی را در این پست به شما آموزش دهیم همراه ما باشید با طرز تهیه کیک برزیلی در ادامه مطلب .
طرز تهیه کیک برزیلی ، مواد لازم
شکر=۲۰۰ گرم
آرد=۲۵۰ گرم
روغن یا کره=۱۵۰ گرم
تخم مرغ=۶ عدد
شیر=۱ فنجان
کاکائو=۴ قاشق سوپ خوری
بکینگ پودر=۲ قاشق مربا خوری
وانیل=نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک برزیلی
ابتدا زرده ها و سفیده های تخم مرغ را جدا نموده و زرده ها و شکر و کره یا روغن را مخلوط کرده و آنقدر بزنید تا سفید شود سپس آرد و کاکائو را مخلوط کنید و آهسته به مایع مخلوط کنید و دائما هم بزنید تا کاملا مخلوط شود. پس از آن سفیده ها را جداگانه آنقدر بزنید تا کف کند و در آخر سفیده ها و بکینگ پودر و وانیل را با شیر مخلوط کنید و به مایع قبلی اضافه کنید و بهم بزنید، قالب را چرب کرده و مایع را در داخل آن ریخته و در داخل فر با حرارت ۳۸۰ درجه به مدت ۶۰ دقیقه ملایم قرار دهید .
طرز تهیه کیک برزیلی