مواد لازم برای درست کردن کلوچه شکلاتی رژیمی
پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
وانیل اندکی
کرم تاتار ۱ هشتم قاشق مرباخوری
سفیده تخم مرغ سه عدد درشت
شکر نیم پیمانه
نمک به اندازه نوک قاشق مرباخوری
پودر کاکائو نیم پیمانه
روش درست کردن کلوچه شکلاتی رژیمی
فر را روی صد و پنجاه سانتی گراد تنظیم کنید.
سینی را با کاغذ فویل بپوشانید.
در کاسه ای کوچک، پودر کاکائو، نمک و یک چهارم پیمانه شکر را الک کنید.
در کاسه ای بزرگ، سفیده تخم مرغ و کرم تارتار را با همزن برقی با سرعت متوسط هم بزنید تا خود را بگیرد.
سپس کم کم یک چهارم پیمانه شکر را به مواد اضافه کنید تا سفیده براق شود.
پودر کاکائو و وانیل را اضافه کنید و با قاشق هم بزنید.
مواد را با استفاده از قاشق مرباخوری با فاصله بریزید تا تمام شود و سپس آن را در فر قرار دهید.
اگر دوست دارید کلوچه کمی نرم شود، کلوچه ها را تنها به مدت بیست و پنج دقیقه و در صورتی که می خواهید کلوچه ترد باشد، خمیر را به مدت چهل دقیقه در فر بگزارید .
روی کلوچه های سرد شده کمی پودر قند بریزید و با چای یا قهوه سرو کنید.
نوش جان