مواد لازم برای پخت لازانیای کم چرب با کدو
پنیر پارمسان رنده شده سه قاشق سوپ خوری
پنیر ریکوتا دویست و پنجاه گرم
پنیر موزرلا رنده شده دویست و پنجاه گرم
کدوی سبز خرد شده ۳ عدد
قارچ خرد شده ۳ فنجان
رب گوجه فرنگی ۱ فنجان
سس گوجه فرنگی ۱ فنجان
گوجه فرنگی پخته شده بدون پوست ۳ فنجان
فلفل نیم قاشق چای خوری
آویشن نیم قاشق چای خوری
ریحان نیم قاشق چای خوری
پونه نیم
قاشق چای خوری
روغن زیتون ۱ قاشق سوپ خوری
جعفری ۳ قاشق سوپ خوری
سیر خرد شده دو حبه
پیاز خرد شده نصف فنجان
دستور پخت لازانیای کم چرب با کدو
پیاز ، سیر ، جعفری و دیگر سبزیجات معطر را در روغن سرخ کنید تا پیازها تر شوند . گوجه های خرد کرده ، رب گوجه و سس گوجه را به آن اضافه نمایید . آن را گاه به گاه هم بزنید . بعد از نیم ساعت قارچها را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید . بعد از اینکه کدو ها را به ۸ قسمت تقسیم کردید ، فر را داغ کنید . روی سینی فر به ترتیب ، سس ، کدو ، پنیر ریکوتا ، سس ، کدو ، پنیر موزرلا بریزید و در انتها روی آن پنیر پارمسان بریزید .
به مدت سی و پنج دقیقه با حرارت سیصد و هفتاد و پنج درجه فارنهایت لازانیا را بپزید . ۲ دقیقه صبر کنید تا خنک شده و بعد آن را برش بزنید .
لازانیا یک غذای ایتالیایی است که طرفداران زیادی در همه کشور ها دارد