مواد لازم برای تهیه پاستا با گوشت گوساله
نمك و فلفل به اندازه نیاز
رب گوجهفرنگي ۱ قاشق غذاخوري
زردچوبه ۱ قاشق چايخوري
زيره نیم قاشق چايخوري
پيازچه، درشت خرد شده ۲ شاخه
فلفل قرمز تند، حلقه شده ۲ عدد
هويج خلالي نازك شده ۲ عدد
جوانه لوبيا يا گندم صد و ده گرم
سس سويا ۲ قاشق غذاخوري
ماكاروني آبكشي شده دویست و پنجاه گرم
استيك گوساله نازك خرد شده نیک کیلو
پياز، ريز خرد شده ۱ عدد
سير ساطوري شده ۴ حبه
روغن ۲ قاشق غذاخوري
طرز تهیه پاستا با گوشت گوساله
روغن را در تابه حرارت دهيد، سير و پياز را در آن تفت دهيد تا طلايي شوند. زردچوبه، زيره، سس سويا و گوشت را درون تابه بريزيد و هم بزنيد.
در تابه را ببنديد تا گوشت با حرارت كم بپزد. اگر لازم بود كمي آب در آن بريزيد.
وقتي گوشت پخت و به روغن افتاد بقيه مواد را به آن اضافه کنید و هم بزنيد تا كاملا با هم قاطی شوند.
۵ دقيقه بعد غذای شما پخته است و ميتوانيد آن را سرو نمایید