مواد لازم برای تهیه املت گوشت و تخم مرغ
فلفل و زردچوبه به اندازه نیاز
روغن دو قاشق غذاخوری
کره دو قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق مرباخوری
تخم مرغ زده شده پنج عدد
گوشت چرخ شده دویست گرم
۱-گوشت را داخل ماهیتابه بریزید و روی شعله ملایم امی گذریم و به مدت پنج دقیقه هم می زنیم تا آب آن کاملا برود.
۲-روغن و کره را به گوشت اضافه می کنیم.
۳-نمک و ادویه را به گوشت اضافه کنیم و گوشت را تفت می دهیم.
۴. تخم مرغ های زده شده را به مخلوط اضافه کنیم و با قاشق چوبی آن را هم می زنیم تا تخم مرغ ها خوب با گوشت مخلوط شوند و تا وقتی که تخم مرغ ها درست شوند به هم زدن ادامه می دهیم.
۵. مواد را د اخل ظرفی بریزیم و سرو می کنیم.