قارچ های گیاهان پر خاصیت می باشد در این جا روش تهیه یک نوع کوکوی قارچ را آموزش می دهیم این غذا برای ۴ نفر می باشد و در مدت زمان ۳۰ دقیقه آماده می شود .
قارچها از گیاهانى هستند که به طور استثنایى کلروفیل ندارند و داراى مقدار سرشارى پروتئین هستند که پروتئین آنها از لحاظ مقدار نزدیک به گوشت است و در نتیجه قارچها سبزى منحصر به فردى از این لحاظ مى باشند که بیشتر از سبزى به گوشت شباهت دارند.
قارچهاى خوردنى سرشار از ویتامین مخصوصا ویتامینهاى ((ب ۱)) و ((ب ۲)) و ((پ پ )) و ((د)) مى باشند.
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی ، مواد اولیه :
قارچ ۵۰۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
آرد ۱-۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی ، طرز تهیه :
جهت تهیه کوکوی قارچ ابتدا قارچ هارا چرخ کنید یا ریز خرد کنید.
تخم مرغ ها را به قارچ ها اضافه کنید. مقداری آرد الک شده روی آن بریزید و خوب به هم بزنید. نمک و فلفل هم به میزان لازم به آن اضافه کنید.
سپس روغن را در ظرفی روی حرارت گرم نموده و مواد مخلوط شده را با قاشق به صورت گرد در روغن داغ شده بریزید.
درب ظرف را گذاشته و پس از مدتی که کتلت ها سرخ شد، آنها را برگردانید تا طرف دیگر آنها نیز سرخ شود.
نکات :
از نگهداری قارچ درون کیسه پلاستیکی جدا خودداری کنید.
حداکثر نگهداری قارچ در یخچال ۳ الی ۴ روز بوده است.
قارچ را با آب سرد بشویید در آب خیس نکنید.
تا زمانی که نمیخواهید از قارچ استفاده کنید آن را نشویید.
قارچ را در مایکروفر و یا فر نپزید و بخارپز هم نکنید.
قارچ داروی ضد تومور است.
کسانی که گوشت نمیخورند از قارچ استفاده کنند.
معمولاً قارچ را بایستی فقط بصورت پخته میل کرد. چون که قارچ ها آلوده به موادی هستند که فقط در اثر پختن از بین می روند. ولی قارچ هایی را که در واحدهای صنعتی تولید می شوند، می توان بدون هیچ مشکلی پس از تمیز کردن مصرف کرد .
روش تهیه کوکوی قارچ یک غذای گیاهی