خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت

طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت

18924320581121384919360189961539512224479

مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی

پودر نارگیل برای روی کیک به اندازه نیاز

هل و وانیل             از هر کدام نصف قاشق چایخوری

کره                       ۲۰ گرم

بیسکویت پتی بور       ۲ بسته

پودر کاکائو               ۲ قاشق غذا خوری

آرد سفید                    ۲ قاشق غذاخوری

شیر                        ۲ لیوان

شکر                        ۱ لیوان

تخم مرغ                    ۱ عدد

طرز تهیه کیک یخچالی

اول ۱ عدد تخم مرغ را با یک لیوان شکر و هل وانیل مخلوط کنید و بگزارید کنارد، بعد ۱ لیوان شیر را با ۲ قاشق غذا خوری آرد سفید قاطی کنید و خوب به هم بزنید تا کاملا آردها در شیر حل شوند و یک لیوان دیگر را با ۲ قاشق غذا خوری پودر کاکائو مخلوط کنید تا در زمان لازم از آن استفاده نمایید .

مخلوط شیر و آردها را روی حرارت بگزارید  و از اول خوب به هم بزنید تا ته نگیرد و از آن مایع تقریبا سفت و یکنواخاتی بدست بیاید ،بعد از اینکه مایع شیر و آردتان آماده شد مخلوط تخم مرغ وشکر زده شده را به آنها اضافه نمایید و همچنان به هم بزنید تا بوی خامی تخم مرغ از بین برود و بعد به آن کره و ۱ لیوان شیر کاکائو را اضافه کنید.در اینجا مایع بین بیسکویت کیک شما درست شده است.
حال در ظرف مورد نظرتان که می تواند انواع پیرکسهای مستطیلی شکل یا هر ظرف صاف دیگری باشد یک لایه بیسکویت بچینید و بعد ۱ لایه از کرم کاکائویی روی آن بریزید و دوباره یک لایه بیسکویت وبعد مایع کاکائویی و به همین ترتیب تا چهار یا پنج  لایه ادامه دهید ودر آخر روی آن را با پودر نارگیل کاملا  بپوشانید تا سفید شود که البته روی پودر نارگیل را هم می توانید با ترافل های رنگی یا اسمارتیزهای ریز تزیین نمایید ویا همینطور سفید بگذارید .این مواد آماده شده را به مدت هفت تا هشت ساعت در یخچال بگزارید و می توانید با چای گرم نوش حان کنید.

_بعضی وقتها می توانید کیک یخچالیتان را به همین ورت با بیسکویتهای خورد شده درست نمایید .

اگر پودر نارگیل دوست نداشته باشید می توانید آن را ساده میل نمایید .

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *