خانه / آشپزی / طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

طرز تهیه کیک گیلاس و بادام

 

  • از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.

 

 

می‌تونید این کیک رو در هر فصلی و با استفاده از مربای گیلاس درست کنید و لذت ببرید.
 مواد لازم:
  •     کره  ۲۲۵ گرم
  •     شکر ۳/۴ پیمانه
  •     تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
  •     وانیل نوک قاشق چای‌خوری
  •     آرد ۲۵۰ گرم
  •     نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر دو و نیم قاشق چای خوری
  •     بادام ۱۰۰ گرم
  •     مربای گیلاس ۲۰۰ گرم
  •     شیر ۱/۳ پیمانه
 کیک گیلاس و بادام
آماده کردن مواد برای تهیه کیک گیلاس و بادام:
۱.  تخم‌مرغ‌ها رو با چنگال بزنید.
۲.  بادام ها رو آسیاب کنید.
۳.  مربای گیلاس رو زیر شیر آب بشویید تا شربت اون کاملا شسته بشه. اون‌ها رو خشک و خرد کنید و بعد در آرد بغلتونید. آرد اضافی اون‌ها رو بگیرید.

طرز تهیه:

  1. از قبل فر رو با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
  2. کره (به دمای اتاق) و شکر رو با هم بزنید تا خامه ای بشن. به تدریج تخم‌مرغ زده شده و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید.
  3. بعد به آرومی آرد رو به همراه نمک، بیکینگ پودر و پودر بادام با سایر مواد ترکیب کنید. در آخر مربای گیلاس و شیر رو اضافه کنید و خمیر رو با قاشق در قالب نان (۲۳ در ۱۳ در ۷ سانتی‌متری) بریزید و برای ۴۵ تا ۶۰ دقیقه (تا خلال دندانی که در وسط کیک می‌زنید و خارج می‌کنید، تمیز باشه) بپزید.
  4. بذارید تا کیک در قالب کاملا خنک بشه و بعد اون رو از قالب در آورده و برش بزنید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *