-
كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
مواد لازم برای كباب مغولی برای ۴ نفر :
کره | ۴ قاشق سوپخوری |
زنجبیل رنده كرده | ۱ قاشق چایخوری |
راسته یا فیله گوساله خلالی خردكرده | ۴۰۰ گرم |
هویج خلالی خردكرده | ۲ عدد |
تره فرنگی خردكرده | ۲ ساقه |
فلفل سبز، قرمز و زرد خلالی خردكرده | ۲ پیمانه |
كدوی خلالی خردكرده | ۱ عدد |
كلم برگ خلالی خردكرده | ۱ پیمانه |
جوانه ماش | ۱ پیمانه |
مواد لازم برای تهیه سس كنجد برای كباب مغولی :
دانه كنجد | ۳ قاشق سوپخوری |
سركه سفید | ۲ قاشق سوپخوری |
شكر قهوه ای | ۲ قاشق سوپخوری |
پیازچه خردكرده | ۳ ساقه |
سویا سس | ۸۰ میلی لیتر (یک سوم پیمانه) |
سركه بالزامیک | ۲ قاشق سوپخوری |
سیر له كرده | ۲ حبه |
روغن كنجد | ۵ قاشق سوپخوری |
طرز تهیه كباب مغولی :
كره را در تابه بریزید و روی حرارت آب كنید. آن گاه زنجبیل را بیفزائید و تفت دهید. سپس گوشت را بیفزائید و تفت دهید. حالا هویج، تره فرنگی، فلفل، كدو، كلم و جوانه ماش را بیفزائید و قدری تفت دهید. سپس سس را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون كباب را برای پذیرائی در دیس مناسبی بكشید و با برنج میل كنید.
روش تهیه سس كنجد: دانه های كنجد را تفت دهید. آنگاه آن را بكوبید تا كمی نرم شود. سپس سركه سفید، شكر، پیازچه، سویا سس، سركه بالزامیک، سیر و روغن كنجد را بیفزائید و مخلوط كنید.
یادآوری: برای نرم تر شدن گوشت می توانید آن را از شب قبل در مخلوطی از سویا سس، روغن زیتون و آب پیاز بخوابانید.