خانه / آشپزی / طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

fo1063

مواد لازم برای تهیه سوفله مرغ و قارچ

روغن     یک قاشق

پنیر پیتزا     صد گرم

نمک ، فلفل قرمز و فلفل سیاه     به اندازه نیاز

کره     پنجاه گرم

پیاز     دو عدد

شیر     یک لیوان

 آرد      دو قاشق مربا خوری

 تخم مرغ      چهار عدد

 فلفل دلمه ای      یک عدد

 قارچ      صد الی صد و پنجاه گرم

 سینه مرغ      چهارصد گرم

طرز تهیه سوفله مرغ و قارچ

مرغ را با یک عدد پیاز و نمک بپزید و آنرا ریز ریز نمایید . قارچ را ورقه ورقه و فلفل را ریزکرده و به مرغ اضافه کنید.
یک پیاز را ریز رنده کنید و با کره روی حرارت کمی تفت دهید بعد آرد سفید را اضافه و دوباره کمی تفت دهید دراین زمان نمک و فلفل قرمز وفلفل سیاه را در آن بریزید و آرام آرام شیر را اضافه کنید و به هم بزنید تا سس یکنواختی به دست آید حرارت را زمانیکه سس غلیظ شد خاموش کنید.
فر را روشن کنید تا گرم و آماده باشد و درجه آن را روی  سیصد و پنجاه  بگذارید.
سس را با مرغ و قارچ مخلوط کنید.
پنیر پیتزا را رنده کنید .
در آخر سفیده و زرده تخم مرغ را از هم جدا کنید وهر کدام را جداگانه بزنید تا زرده کاملاً رنگ روشن به خود بگیرد . دقت کنید سفیده حتماً بایستی پف کند و کاملاً پنبه ای شود .
زرده را روی سفیده بریزید و آرام با یکدیگر مخلوط کنید تا حدی که پف آن نخوابد بعد این مخلوط را روی مرغ وسس بریزید و با قاشق آرام به هم بزنید تا مرغ به آن آغشته شود.
کف ظرف پیرکسی را چرب نمایید و کمی پنیر پیتزا بریزید و مایه سوفله را روی آن بریزید وسطح روی آن را صاف کنید و بقیه طلایی پنیر را روی آن بریزید و درپنجره اول فری که قبلاً گرم کرده بودید قرا دهیدبعد از سی دقیقه تا چهل و پنج  از فر بیرون بیاورید تا سپری شدن این مدت نباید در فر را باز کنید از بیرون داخل فر را نگاه کنید و هر وقت روی سوفله طلایی شد فر را خاموش نمایید

غذای شما اماده شد نوش جان امیدواریم خوشمزه پخته باشید

درباره ی tony.almeyda

مطلب پیشنهادی

طرز تهیه کاسرول گوشت و پنیر

  فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روش کنید تا گرم شود.۱ قاشق روغن ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *