مواد لازم برای تهیه سس پاستا
• یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه پودر شده
• نصف قاشق چایخوری نمک
• یک قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی
• نصف قاشق چایخوری دانه رازیانه
• دو قاشق غذا خوری شکر سفید
• ۲/۱ ۱ قاشق چایخوری ریحان خشک شده
• نصف فنجان آب
• دو لیوان رب گوجه فرنگی
• یک لیوان معدل هفتصد گرم گوجه فرنگی خرد شده
• نف فنجان پیاز رنده زده
• نیم کیلو سوسیس شیرین ایتالیایی ورقه شده
• سیصدوپنجاه گرم گوشت گوساله خورد شده
طرز تهیه سس پاستا
در یک ظرف بزرگ گوشت گوساله و سوسیس و پیاز را حرارت دهید تا وقتی که قهوه ای رنگ شود و کاملا روغن بیندازد. بعد گوجه فرنگی خرد شده را به با سس گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی و آب را در ظرف اضافه کنید و خوب بهم می زنیم. بعد فلفل و نمک و ریحان را اضافه کنید و هم می زنیم و به مدت یک ساعت و نیم روی حرارت قرار بگزارید و هر چند دقیقه یکبار به خوبی هم بزنید.
سس شما آماده شده است می توانید با پاستایی که از قبل آماده کرده اید، میل کنید