مواد لازم برای تهیه سالاد جوانه گندم برای چهار نفر
نمك و فلفل به اندازه نیاز
سبزیجات خشك معطر: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: دو قاشق غذاخوری
آب لیموی تازه: دو تا چهار قاشق غذاخوری
جعفری تازه: دو قاشق غذاخوری، خرد شود.
زیتون سبز: نصف پیمانه ، هسته آنها درآورده شود.
گردوی خرد شده: دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی كوچك: چهار عدد
پیازچه: شش عدد
ذرت نیمپز شده: نصف پیمانه
لوبیا سبز: نصف پیمانه
جوانه گندم: ۱ پیمانه
طرز تهیه سالاد جوانه گندم
• اول ذرتها و لوبیا سبز را با کمی نمك بجوشانید و بپزید، بعد آنها را از آب بیرون بیاورید و بگذارید تا سرد شوند.
• گوجه فرنگی و جعفری، گردو و پیازچهها را خرد كنید و لوبیا سبز، ذرت، زیتون و جوانه گندم را به آنها اضافه نمایید .
• پودر سبزیجات معطر، نمك، فلفل، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط خود اضافه نمایید و خوب هم بزنید.
• سالاد را در ظرفی بریزید و قبل از سرو، یك ساعت آن را در یخچال سرد كنید. نوش جان امیدواریم خوشتان بیاید