-
داخل قابلمه ای کوچک آلبالو را با شکر مخلوط کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد شربت آن را جداکرده و آلبالو را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید.
مواد مورد نیاز
سینه مرغ (درشت خردشده): ۳۰۰ گرمآلبالو (بدون هسته): ۵۰۰ گرمشکر: ۳۰۰ گرمپیاز (رنده شده): ۱ عددآب: ۱ پیمانهآب لیمو ترش: ۲ ق چخلال پسته: ۵۰ گرمپودر دارچین: ۱ ق چنمک و فلفل قرمز: به میزان لازمروغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱٫ داخل قابلمه ای کوچک آلبالو را با شکر مخلوط کنید. سپس به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد شربت آن را جداکرده و آلبالو را داخل تابه ای به همراه مقداری روغن مایع تفت دهید.
۲٫ پیاز را در قابلمه ای دیگر با مقداری روغن مایع تفت دهید تا سبک شود. سپس سینه مرغ را به آن بیفزایید و کمی تفت دهید.
۳٫ پودر دارچین، نمک، فلفل قرمز و آب را به مواد بیفزایید و حدود ۴۵ دقیقه با در نیمه باز روی حرارت بگذارید تا مرغ بپزد.
۴٫ آلبالو را به مرغ بیفزایید و به مدت ۱۰ دقیقه زمان دهید تا بجوشد.
۵٫ خلال پسته و آب لیموترش را به خورش بیفزایید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. سپس آن را همراه با پلو سرو کنید.